ФИБЕРНЕТ Маркетинг Асистент ФИБЕРНЕТ | Скопје 28 Септември 2022

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ Специјалист за човечки ресурси - HR ФИБЕРНЕТ | Скопје 12 Септември 2022

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ МОНТАЖЕР НА ОПРЕМА ЗА ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРИ за ТЕТОВО ФИБЕРНЕТ | Тетово 23 Август 2022

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ И ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ ФИБЕРНЕТ | Скопје 01 Април 2022

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ ИНСТАЛЕРИ НА МРЕЖНА ОПРЕМА ФИБЕРНЕТ | Скопје 28 Јануари 2020

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ DG-FIB/003 ФИБЕРНЕТ | Скопје 06 Ноември 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ СЕРВИСЕР НА UPS УРЕДИ SUPS-FIB/001 ФИБЕРНЕТ | Скопје 31 Октомври 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ МОНТАЖЕРИ MT-FIB/003 ФИБЕРНЕТ | Скопје 04 Октомври 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕРИ EМ-FIB/003 ФИБЕРНЕТ | Скопје 17 Јули 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ ЕЛЕКТРО МОНТАЖЕР EМ-FIB/002 ФИБЕРНЕТ | Скопје 05 Јуни 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ СЕРВИСЕР НА ДИЗЕЛ ЕЛЕКТРИЧНИ ГЕНЕРАТОРИ DG-FIB/002 ФИБЕРНЕТ | Скопје 21 Мај 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ ЕЛЕКТРИЧАР EL-FIB/002 ФИБЕРНЕТ | Скопје 13 Мај 2019

Постојана работа

[Полно работно време]