Адванс Медија ДООЕЛ Административен асистент Адванс Медија ДООЕЛ | Скопје 16 Септември 2020

Постојана работа

[Полно работно време]

Дивајн Зоран ДООЕЛ ТЕХНИЧКО ЛИЦЕ Дивајн Зоран ДООЕЛ | Скопје 18 Јуни 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

Bato&Divajn Graphics Center OFFICE MANAGER Bato&Divajn Graphics Center | Скопје 21 Мај 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

MeDITeRAN - Travel ServiceS Работа во Туристичка Агенција во ШТИП MeDITeRAN - Travel ServiceS | Штип 31 Март 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

Bato&Divajn Graphics Center Bato & Divajn Graphic Center: IT администратор Bato&Divajn Graphics Center | Скопје 18 Март 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

Bato&Divajn Graphics Center Бато&Дивајн: Референт за набавка Bato&Divajn Graphics Center | Скопје 23 Јануари 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

Bato&Divajn Graphics Center Бато&Дивајн: Графички Дизајнер Bato&Divajn Graphics Center | Скопје 23 Јануари 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

Bato&Divajn Graphics Center Бато&Дивајн: Комерцијалист Bato&Divajn Graphics Center | Скопје 23 Јануари 2019

Постојана работа

[Полно работно време]

MeDITeRAN - Travel ServiceS Работа во Туристичка Агенција во ШТИП MeDITeRAN - Travel ServiceS | Штип 28 Октомври 2018

Постојана работа

[Полно работно време]

ФИБЕРНЕТ ЕКОНОМИСТ ФИБЕРНЕТ | Скопје 10 Јули 2018

Постојана работа

[Полно работно време]

TDK Computers Административен асистент во службата за сервис и техничка поддршка TDK Computers | Скопје 16 Април 2018

Постојана работа

[Полно работно време]

TDK Computers Проектен соработник – Дигитализација на документи TDK Computers | Скопје 05 Март 2018

Привремена работа

[Погодна за студенти]